Vi ble etablert i juni 2015


Tecta Tak AS ble etablert i juni 2015 og er lokalisert i Råde, Østfold. Vi er en ingeniør- og mesterbedrift som innehar svært god kompetanse innen bransjen.
Virksomheten er tak- og membranentreprenør innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr tjenester innen de fleste type tak og membraner. Alt fra skråtak til brumembraner er vårt spesialfelt.

Vi skal være en leverandør som tilfredstiller kundens behov og forventninger gjennom fagkunnskap og løsningsorientering.
Et samarbeid med oss skal trygge våre kunder gjennom vår pålitelighet og ansvarsbevissthet.

Tecta Tak – Vi kan det


Tecta Tak utfører arbeider innenfor tak og membraner.
Vårt arbeidsområde er primært Østfold, Akershus og Oslo.
Vi i Tecta Tak ønsker at du som kunde skal ha et godt og personlig forhold til våre medarbeidere.
Velger du å være kunde av Tecta Tak vil vi sørge for at du vil få et førsteklasses resultat.

Faglig styrke og dyktige medarbeidere.


Vi har sentral godkjenning tiltaksklasse 3 for tak og membraner.
Vi er medlem i Startbank.
Vi har faglig styrke med ledere som har fagbrev og mesterbrev.
Vi har stolte og dyktige medarbeidere med fagbrev og lang fartstid innen bransjen.

Rehabilitering av eneboliger, borettslag,næringsbygg, hytter.


Vi utfører alle typer rehabiliteringer av flate tak og skråtak på næringsbygg, borettslag, rekkehus, garasjer, terrasser, hytter og membraner. Vi utarbeider løsning og beskrivelse, etter hva som er kundens behov og ønsker. Vi tekker med de fleste type materialer: Asfalt takbelegg, Pvc folie, shingel, takstein og takplater.

Vi utfører også blikkenslagerarbeid og mindre tømrerarbeider som bytte av vindskier, vinduer og panel.
Vi gir råd og veiledning når det gjelder etterisolering av tak for bedring av fyringsøkonomi og miljø.
Tecta Tak gir skriftlig og spesifisert tilbud på totale rehabiliteringer uten forpliktelser for deg som kunde. Dette skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Ved befaringen vil vi vurdere hva som bør utføres for at takets skal oppnå full funksjonalitet og styrke til å holde i mange år fremover.

Serviceavtaler


Taket er husets femte og viktigste fasade. Feil og mangler på eldre tak, tekkinger kan føre til store vann og råteskader, noe som igjen får store kostnader for deg som byggherre. Vi kan tilby deg en serviceavtale hvor vi følger opp taket og tar oss av vedlikeholdet.

Dette vil forlenge takets levetid, og vi hjelper til med rehabiliteringen når tiden er inne for dette. Du som byggherre kan spare store kostnader ved å inngå en serviceavtale med Tecta Tak, som vil gjennomføre regelmessig taksjekk.

Vi vil kontrollere taktekkingen ifht slitasje på overflaten, ved gjennomføringer, detaljer og beslag. Rengjøring av takrenner og sluk. Sluttrapport med vedlagt kontroll/sjekkliste. Kontakt oss gjerne for nærmere informasjon og tilbud.

Nybygg


Tecta Tak leverer isolasjonsløsninger og tekkinger for alle typer tak og membraner, og bistår gjerne ved oppføring av alle typer bygg og boliger. Vi er løsningsorienterte og kunnskapsrike, noe som gjør oss til en leverandør som mestrer de fleste utfordringer.

Dette gjør at du som kunde får bistand til prosjektering av tekniske, gode løsninger og detaljer for tak og membraner. Noe som igjen fører til unødige overraskelser og kostnadsoverskridelser underveis i prosjektet.
Vi har gode kvalitetsrutiner som gjør oss profesjonelle i alle ledd fra start til overlevering.

Tecta Tak gir skriftlige tilbud på alle typer nybygg uten forpliktelser til deg som kunde.

HMS i Tecta Tak


Vi i Tecta Tak ønsker å ha tilfredse og positive medarbeidere, derfor skal vi legge til rette forholdene slik at dette oppnås. Vi skal gi opplæring og ha ressurser til rådighet slik at alle våre medarbeidere unngår ulykker og skader.
Vi skal ha et inkluderende arbeidsliv, for å unngå og redusere eventuelt sykefravær.

Kvalitet i Tecta Tak


Vi i Tecta Tak skal gjøre alt vi kan for at våre kunder skal være tilfredse, og at vi skal være den foretrukne partner for leveranse av våre tjenester. Våre kunder skal være sikre på at vi leverer produkter og tjenester etter deres krav og forventninger, til en økonomisk og effektiv måte. God kvalitetssikring og oppfølging sikrer våre kunder et optimalt resultat. Tecta Tak har alltid kvalitet i fokus og vil kontinuerlig forsøke å finne forbedringer, og gi opplæring i forhold til løsninger og produkter.

Miljø i Tecta Tak


Vi i Tecta Tak ønsker å benytte miljøriktige produkter og metoder. Derfor vil vi sammen med leverandører søke de beste løsningene for våre kunder.

Alle våre medarbeidere skal være delaktig og engasjerte miljøarbeid, og følge de retningslinjer som er utarbeidet. Vi skal kontinuerlig søke forbedringer for å tilfredsstille lovpålagte krav og krav fra våre samarbeidspartnere.

» Vi er en ingeniør- og mesterbedrift som innehar svært god kompetanse innen bransjen «